Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg ... har någon sett min själ ... jag tror att den var röd (inte säker ...)


på något sätt

sprang jag ifrån min själ

den blev lämnad kvar

av en ... som inte visste att han

haft en egen

på något konstigt sätt

så sprang jag väldigt fort ....

fast jag gömde mig i mig

i djupet under äppelträdens rötter

fast jag gjorde som dom sa

följde alla regler . prick. för punkt.

så trasslade jag bort mig

och bestraffades för allt

jag inte alls förstod ... jag gjort...

så jag sitter här som katten

försöker slicka mig ren

sneglar över allt ... i smyg

.... jag undrar var den är .....

min själ ... jag sprang ifrån

för jag trodde ....

den var inte min

den var jag inte värd

så den kunde omöjligt va´ min



P.S. jag har i alla fall kroppen kvar D.S.




Fri vers av Göran Byrén
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-02 11:33



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Rolig fantasi.
2012-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Själv bröt jag mot alla regler och gör det fortfarande, så mina odds borde vara bättre.
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén