Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så blir jag återigen tillsagd att ta bort mina ord


att bli förnekad att få skriva om det jag upplevt

att bli förnekad att få skriva om det fruktansvärda

att dom återigen ska lägga skuld på mig

fast det är dom som slagit mig och gett mig skräcken

så ...... om ni ursäktar mig så .... skiter jag i det


för mitt tillfrisknande kan dom inte ta ifrån mig

för det är mitt liv och mina känslor dom skitar ner

och det är inget jag mår bra av så .....


var så goda att läsa det här ......




Fri vers av Göran Byrén
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-26 18:41



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Gå aldrig dens ärenden, som gjort dig ont. Fortsätt följa din inre kompass. Kram till Dig.
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén