Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012 var fantastiskt på många sätt tungt och trixigt på andra sätt


Gott Nytt År alla!!!!!



att önska en så stor grupp Gott Nytt År 2013

kan tyckas patetiskt ..... MEN!!!!!

här har jag fått klappar på axeln applåder och igenkännande nickar

som gjort denna sida så speciell för mig


stort tack till alla stora kramar och


BITE THE BULLET

2013 blir kanon!!!!!




Fri vers av Göran Byrén
Läst 412 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-31 15:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott till dig med, och du fint att du skrev så fint till alla att vara aktsamma om det som kommer året nu
2013-01-05

  Fräkniga svanen
Säger det samma till dig!
2013-01-04

    Katta70 VIP
Ja, Gott nytt år
och
En God fortsättning!

Bite the bullet! =)
2013-01-01

    ej medlem längre
Hopp och glädje till det nya året! Gott nytt år!!!
2013-01-01

    AA VIP
Instämmer i din hyllning till denna sida. Gott Nytt år
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén