Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett annat regn

i ett annat regn

i en annan tid

i en annan skepnad

förtrollad av din skönhet

som skar som en skalpell i mitt hjärta
som skrämde mig mer än någon tidigare
som förlöste kärleken i mig
som skrämde både dig och mig

i ett annat regn
i n annan tid

innan den stora tystnaden kvävde mig
som stängde in mig i mig

som .....

i ett annat .....

i en annan .....




Fri vers av Göran Byrén
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-16 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén