Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag av 365


Höstens glöd




Frostnatten smälter av
sol från klarblå himmel

Kornas bete är över
De har lämnat hagen

Sjöns yta ligger spegelblank
med trädens konturer exakta

Rönnbärsträd glöder röda
Björkar i gulgrön bladskrud

Gamla, stora lönnar
med rödgul färgprakt lyser

Aspar bär fortfarande sina
gröna blad

Varje träd är som en dikt
i färg och form

Mossan breder ut sig
över gärdsgårdens stenar

Solen värmer upp
nattens kalla luft

Landskapet badar tyst
och stilla i ljus och färg

Fåglar kommunicerar






Fri vers av boen
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-10 15:01



Bookmark and Share


    sunnanvind
Outsägligt vackert präntat! Helt suveränt!
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen