Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad....



Jag har en kropp som tycker om
att känna sig stark,
dansa, sträcka ut sig i
yogans alla ställningar
en kropp som älskar beröring


jag har en själ som tycker om
att känna samhörighet
med människor, med änglar
med andliga guider
en själ som älskar beröring


jag har ett hjärta som tycker om
människor, som svämmar
över av olika känslor
ett hjärta som känner saknad....

........................

saknad över att inte kunna
sammanfoga kropp, själ och kärlek
i ett och samma verk


det ultimata

någon att ge denna gåva

 




Fri vers av Nic
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-10-14 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic