Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is

Här ligget jag i en ensam vrå.
Tryggheten var som en ljuv bris, som smekte mitt tunna skinn.
Den kom med värme och när den försvann lika fort som den en gång smygit sig på mig,
lämnades det bara en ilande kyla kvar.
Blodet i mina ådror frös till is och lika så alla mina känslor.




Fri vers av LmB
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LmB
LmB