Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min stjärna

Så snart jag vände mig om var allt borta.
Allt som funnits vid min sida försvann för gott.
Alla minnen stannar här i mitt hjärta,
men framtiden kommer bara till er.
Allt längtan och passion, svepte snabbt förbi.
Alla skratt och gråt tonade ut i den stilla natten.
Mörkret vill vara hos mig,
men något ont eller rädsla finns ej,
för du min stjärna är här med mig.
Du som alltid funnits där,
kommer aldrig att försvinna.
Du som hjälpte mig i svåra tiders storm,
kommer för evigt vara mitt allt,
mitt enda.
Men nu är det även dags att ta farväl av dig, Min älskade stjärna, farväl!




Fri vers av LmB
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-02-24 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LmB
LmB