Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar

Gråt en tår. Låt den glida ner för kinden. Känner du hur den bränns?
Gråt en flod. Känner du hur hela kroppen står i lågor!?
Huden smälter såsom ett stearinljus. Smärtan blir så intensiv att du tillslut inte känner den.
Så nästa gång du får mig att gråta.. så vet du att det inte känns något längre.




Fri vers av LmB
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-11 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LmB
LmB