Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett och en blir så mycket mer

Ett öga ser dig, men för det öga är du en fröjd utan dess like.
En hand rör dig, men handen har aldrig känt något liknande.
En tanke tänker på dig, men kan göra en galen.
Ett hjärta bultar för dig men kan hoppa över ett slag när du kommer nära.
Ett ord sägs men det kan inte beskriva alla känslor jag har för dig.




Fri vers av LmB
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LmB
LmB