Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig

Leende som få,
ögon fyllda av lika många nyanser som gåtor.
Värme som strålar likt en sol från ditt djupaste inre.
Din hand i min får mig att sucka, av glädje.




Fri vers av LmB
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-24 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LmB
LmB