Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kär-lek

Jag ser dig.
Du står där borta och leker med något.
Du ser väldigt road ut när du slänger upp det i luften.
Jag kan inte se föremålet.
Jag går närmare.
Då tappar du det i marken och går snabbt din väg.
Nu liggger det framför mina fötter och jag ser vad det är.
Det är mitt hjärta.




Fri vers av LmB
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-11 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LmB
LmB