Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

forma mina skrattgropar



blås på mig nu milda vind, låt mina steg bli lätta att gå
för mig framåt i visshet, en visshet om nya dagar
ny glädje att uppleva livet, ta del av det stora i det lilla
forma mina skrattgropar till det de var en gång






Fri vers av sunnanvind
Läst 477 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-11 16:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en väl funnen rubrik till en text som inbjuder men även saknar
2009-10-14

  kärleks ängel
underbar!
2009-10-14

    ej medlem längre
Härlig titel och harmoniskt, jättefint budskap!:)
2009-10-12

    ej medlem längre
mjuk fin text som jag lätt känner igen mig i. tack!
2009-10-12

  anits VIP
Så fint............
2009-10-11

    JJ VIP
Må vinden blåsa in en gyllene framtid! Fin dikt! Mvh. JJ.
2009-10-11

  Blåbäret
som en bön om lättare bördor, om att åter få inta livet och leva det fullt ut som det var tänkt...och låta livet le tillbaka mot en så man genomsyras av den äkta livsglädjen...den som gör en så vacker (fast du är ju det )
2009-10-11

  ~Leonardo~
Det är livsglädje detta..må vindarna blåsa liv i skrattgroparna.
2009-10-11

  walborg
Fint Du!!!
2009-10-11

  HQ
Framtidstro och hopp
i en underbar skildring!
2009-10-11

    johanni
Ja man längtar tillbaka till den tiden då man hade det.
Skrattgropar.
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind