Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Älska, älska mig för den jag är




Orden jag finner i mitt hjärta så fyllda med ömhet.
Men bär på en längtan så stor.

Till dig min älskade skulle jag vilja måla
den vackraste tavla i alla röda färger
som kärleken kommer med.

Det skulle bli ett potret av oss,
där tittar på varandra med den vackraste kärlek vi funnit, '
där du tar emot mitt hjärta som jag sträcker ut till dig
så försiktigt fyllt med all min värme och ömhet som jag bär på för dig.

Viskar i ditt öra.

-Älska, älska mig för den jag är.

Orden jag finner till dig men en tavla säger
mer än tusen ord, när vi målar våran himmel så röd.




Fri vers av JLindh
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-11 20:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Att bli älskad för den man är - det är stort och den finaste gåvan. Om båda älskar varandra av den anledningen - ja, då finns grymt mycket att vara lycklig över. Ljuvlig text, så ömsint och nära.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh