Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Våldtäkt



snart är hela mänsklighet utdömd

av en bokstavskombination

där vi glömdes av oss själva

att våga leva våra egna liv

kostverken vi skapade av våra egna avbilder

vart en melankolisk lycka

där illusionens levande liv våldtog oss








Fri vers av JLindh
Läst 578 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-15 09:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och naket beskriver du världens arma liv - så dagsaktuellt!
2018-02-02

  aol
Så är det vi lever i en illusion bra tänkvärt skrivet,
2015-10-25

  Angel of love
Stark och berörande!
2013-07-11

  Bibbi VIP
Starkt.
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh