Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blad


regnblänkta blad
under gatlyktans strålar

speglar i mörkret

eller

speglar för ljuset




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-11 22:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ord att värma sig vid i kylan och höstmörkret.
2009-10-13

    ej medlem längre
ljuset är lite narcissistiskt måhända? :-) en finfin haiku fick det iaf!
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP