Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min iskristall

Jag står här
Utanför mig själv

Tittar upp mot den svarta yta
som blivit dekorerad med stjärnor
Kyls ned utav snöflingor
Som landar i mitt hår & i mitt hjärta

Dansar mjukt & graciöst
Över den snötäkta världen
Som jag hatar

Lägger mig ned & andas ut
Medans mina tårar fryser till is

Jag ligger här

Naken
Skör

Kall




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-12 10:52



Bookmark and Share


  Noomi Henning
vacker verkligen ^^ hela dikten gillade jag ^^
2010-07-25

  The Stargazer
En ganska enkel, men ändå astmosfärisk och målande dikt. Jag gillar slutet som, istället för att vara ett stort klimax, liksom tynar bort och lämnar mig med en sorgsen känsla. Och titeln, den ger en sagolik bild i mitt huvud. Det blir liksom vackert och sorgset på samma gång.
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl