Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige. Sverige. åh sverige..

Glas lika tomma som skratt
Ligger samt blänker i morgonens dis

Kläder ligger utspritt från stormen

Lugnet efter regnet
Dämpar sällan ljudet av tystnad

Som alltid har ekat mellan betongväggar

Nu när Aska, blod & piss blandas
finner man det svårt att se

Genom denna ynkliga röda dockridå.

Men vad finns att göra i detta land
Vars färger är olika toner utav grå




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 325 gånger
Publicerad 2011-03-21 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl