Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryckluft & känslor

Jag flyger
Genom fallande snö högt över marken
Den kalla luft som blåser förbi kyler min kalla kropp

Vingar & kärlek som ej är tillåten
Drömmar som man önskar var verklighet
Men som inte borde vara & bli det

Likt krasat glas
Försöker man fanatiskt samla upp bitarna
Så man ej skadar sig på minnerna


Fyll min inre röst
med tårar som rasat
Och med känslor som är som du
skall ge mig tröst

Reflektera & spegla
Det vi drömmer om som inte får vara annat än just drömmar

Men.. ibland gör det bara så ont




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-13 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl