Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

medans jag håller andan
i en alldeles för kall värld

strävar jag i en bok
utan mening och slut
Efter ett svar

På något alls

Mina kalla o bleka händer stryker tomma A4
Letandes efter kontext
som förmodligen inte finns

Jag jagar skatter i en värld
Där inget utav värde finns
med en tom skattkarta

Jag förnimmar dimmor utan färg
Inget mer

- jag är tonerna som tror
på allting och ingenting
- jag är tonen som är färgad i moll




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 356 gånger
Publicerad 2011-10-07 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl