Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som kanske eventuellt inte är klar


Verkligheten

Varför ser du på mig
När jag klättrar över ängarnas staket?

Varför ser ni sådär på mig..?

Jag river muren till förbjudet land
åh så långt borttappat.. ja helt glömt

Förmågan att kunna se utanför ramarna
som speglar er.. ja samhället

Hur känns det nu?
När jag går iväg och ni står kvar?

spelar på känslorna som någonstans
Luktar viol..

Nu när verkligenheten
Börjar bli militärtskyddsobject
Ja skydda den
pistoler makt & pengar

elden börjar få mig att tappa tag..
Mörka moln stiger upp mot skyn
luften börjar ta slut..


varför ser ni?
Varför ser ni ?

Varför ser ni mig?
varför ser ni sådär på mig?




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-26 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl