Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elfenbensvita tankar

Snön faller tyst
Genom taket

På en musikdosa
Snurar en ballerina gjord av plast
Allt färgat elfenbensvitt

Mitt i rummet står en man
Naken & öppen

Håller ett glas med Alvedon i ena
En tablett av någon form i andra handen

Dosans plingande sprider sig
genom denna pausade bild

Genom att måla tystnad
Och att tala ett språk ingen förstår

Kan han kanske sova
En gång för alla




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-29 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl