Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feel good


Där var tecken
trädets skugga, och regnet
ändå solar jag




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-12 16:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att sola in sig i det om är
kan bära långt till det som komma skall
även en del vet om att det skall
mörkna rätt in i märgen
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself