Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturrenässansessensen

~¤~

Plocka blommor uti vår trädgård
med doft av årstidens
gabardin

Bakom tidernas och jordens
allra vackraste arters
baldakin

Minnen och drömmar
om det som
är fint

Om det som gör mest ont
som också är det
vackraste i vårt liv

LPWJ 11/10/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-12 21:59



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt fint...
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP