Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är som en förkylning i hjärtat

det är som en förkylning i hjärtat
och i hjärnan
eller att som vuxen trilla av barnliften
och glida nerför backen
medan småglin med hjälm susar förbi
en räv i en rävsax
som tänker att lycka är att gnaga av benet
när alternativet är att hänga på skör tråd
eller bara hänga inte känns markant
att falla mellan stolar
känns som att falla till botten i bottenlös brunn
bli som den där äckliga tjejen i the ring
eller bara svamla massa skit på ett forum
för att serven på jobbet kraschat
om sanningen ska fram så kan jag inget om rävar
och har aldrig trillat i en brunn
även om jag trillat av en barnlift en gång
men jag är jävligt bra på att hitta på ursäkter
och att inte säga saker rätt ut
men att säga att man är deprimerad
låter sämre än en förkylning i hjärtat




Fri vers av LilyRasp
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-12 22:42



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Förkylning i hjärtat är så mycket lättare att förstå, men det är en vacker omskrivning också.
2009-10-14

    sårosa
du skriver fint också...
2009-10-12

    sårosa
du är klok som en bok
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp