Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kokobellas! presenterar: Det är mycket nu del 1 utav 2 (del 2 har sårosa)


det är mycket nu

det är mycket nu
brustna hjärtan
och fnasiga läppar
du gråter för att det är mycket
och jag försöker
acceptera mig själv
som jag är
för mycket
det är du och jag
i den här
lilla stan
känns som att tiden stannat
och det är mycket nu
det är det väl alltid
när man är snygg och konstig
snygga tjejer går på toa ihop
det är inget konstigt med det
tjejer kan också
läsa poesi ihop
himlen kan endast sätta gräns
och hur mycket dikt
måste vi egentligen läsa
tills vi får stå staty
i rådhusparken
den här stan behöver
fler statyer
fler hjältar
vi är bara konstiga
och trasiga
när vi sjunger vår refräng
för vi är poesi på stan
som hundskit under din sko
när himlen endast kan sätta gräns




Fri vers (Prosapoesi) av LilyRasp
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-22 20:48



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Genuint och riktigt snyggt poetat
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp