Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en krydda av rebel rebel, av David Bowie


Balkongrökare

Den vintern la jag ut tidningar
framför balkongdörren
för att inte dra in snön
och stod där ute för mig själv
det finns bara jag i hela världen
bara gråsparvarna på innergården
och hela världen
kändes som en undergång
när de bara visar bantningspiller på tv
och jag röker
fast jag inte är en rökare
bara för att

åh balkongrökare jag älskar dig så
dina kläder är en oreda
och ditt ansikte är en röra
men jag älskar dig så

dokumäntär på tv om en man
som föddes i fel kropp
åh balkongrökare jag älskar dig så
du vet inte om du är flicka eller pojk
för du föddes på fel galax
åh balkongrökare jag älskar dig så

och grannens fru stack förra våren
och kom tillbaka gravid i vinter
när jag lägger ut tidningar
hon röker med magen i vädret
balkong mot balkong
åh kära balkongrökare jag älskar dig så
visste du att rökning dödar dig
kära balkongrökare
fast det går jävligt långsamt
tror tristessen tar oss innan dess




Fri vers av LilyRasp
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-10 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp