Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rader till någon jag saknar just nu


Jag googlade dig


Jag googlade dig
för att se om det fanns
något spår kvar
-nej, du är borta

Men jag hittade någon
med ett nästan likadant
namn som ditt

Hade så gärna velat att det var du
så att jag kunde få klicka mig lite
närmare och liksom låtsas
att du är kvar

Men det är mer troligt att jag hittar
dig ifall jag googlar änglar
För du är väl en ängel nu, antar jag,
trots att du bara försvann
ut i ett tomt inte, eller inte, kanske
sitter du bakom mig nu och läser
medan jag skriver och i så fall så
ska väl jag inte klaga, jag har det bra
och jag överlever utan dig, men jag
skulle så gärna vilja veta att du har
det bra och att du vet om mig, och så
skulle jag önska att jag får möta dig
någon gång igen. Men sedan var det
nog ingenting mer. Just nu. Jo, förresten
Jag älskar dig! Och saknar dig, fast det
har jag väl redan skrivit...





Övriga genrer av enna
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-12 22:49



Bookmark and Share


  Miss Mod
Den här texten är jättefin, tycker jag.
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

enna