Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten piskar mig vaken av ångest


Det river i mitt sinne
av barndoms vemodsminne.
Djupt i ett sargat hjärta.

Jag baddar sår med sockervadd
och smält choklad
och letar kärlek år för år i öde stad.
Bedövad utav smärta.

Ensamheten piskar mig vaken av ångest,
ångest mjukt inbäddad i lena, rena tabun.
Jag stryker min hand över små mjuka dun
av falska fraser, som lämnar mig varm
men i trasor, kvävd av plagiat.





Fri vers av enna
Läst 443 gånger
Publicerad 2010-09-11 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enna