Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återfödelse


Imorgon är det måndag-
de stora förändringarnas dag.
Men för mig är det verkligen
på riktigt, den här gången.

Medan fåglar har regnat över världen
och syndens flod stigit ännu en bit
har jag skrivit en plan för förändring.

Ett litet steg för mig som människa men ett stort
steg för min mänsklighet.

Jag har till och med tillbett den store Aslan
och förberett min förvandling.

Jag vill bli en bra människa nu och leva för det som
verkligen spelar någon roll. Jag vill inte vara
ett ynkligt skadedjur; ett miljöförstörande, självförstörande
litet kryp som andas ego och livnär mig på andras nederlag.
Det är helt enkelt inte jag.

I morgon vacklar jag, som bambi, ut i min nya värld.
Med sköra ben men med en vilja stark som sten,
hoppas jag, kommer jag att låta morgondagen föda mig ny.




Fri vers av enna
Läst 388 gånger
Publicerad 2011-01-16 22:48



Bookmark and Share


    víkingrblóð
lycka till ...
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

enna