Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är ok


det är okej att bara andas

det är okej att vara till

med dig och mig det bara blandas

jag vill ha mer, jag vill, jag vill



den fria viljan den har vi fått

att vara glad, är helt okej

att välja stort, att välja smått

du är en kille, jag är en tjej



när tiden flyter och vi blir gamla

med våra minnen vi skryter

då all kärlek, vi kan samla

och glömma alla dispyter



den danska fotboll, ska till Rio

det har blivit så, denna gång

själva ska vi på bio

vi gillar det, inte pingpong








Prosa (Prosapoesi) av Christine Sabel
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-12 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel