Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en sommarvind

du är natten
som smakar

sockersött
ett leende

av samma sort
som min ide

kanske tänker
jag för mycket

på det här med
rotanpassning

jag gillar att

det låter mig
inte somna

för jag vill inte
förlora kontrollen

jag är chanslös i
din blick famlar jag

efter att bli
accepterad som

jag är
en sommarvind

som kastar omkull
sig själv

med mina tankar
och min längtan

vill bara vara
still i en

förlorad tid




Fri vers av virre
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-13 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre