Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysst av skiten


Det finns ett program på TV:n
Som heter ”kysst av spriten”
Det borde finnas ett till
Ett nytt

”Kysst av skiten”
den där vidriga typen som är likt
”Sova med fienden”
De som är så osäkra och fega
Så de slår kvinnor

”häng upp deras bilder på lyktstolparna”
Låt dom bli fredlösa
I den riktiga världen
Inte en ”lilla värld” de tvingar ”sina” kvinnor
Att hamna i…

DEN LILLA VÄRLD
Där de är ”kungar” med ”rätt”
Att missbruka makt…
Och då bara naturligtvis över de svagare
För de vågar inget annat….


Deras största rädsla är
Att det ska komma i dagen vad de gör
Hur de resonerar
Att det ska komma ut…
Hur patetiska de är…
”Kysst av skiten” kanske har de 2 ashel
och ingen mun de djävlarna….




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger
Publicerad 2009-10-20 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO