Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så synd att mobbing i skolor existerar det söndrar


Skitiga avtryck

Det tog lite tid att fatta mod
Jag fattar moppen och svabbar
Svabbar bort avtryck i min själ
Avtryck av skitiga stövlar
Varför stövlade ni över min själ
Avfyrade sårande ord
Jag visade inte hur jag kände
Inom mig förblödde jag
Men nu förlåter jag er
För varje moppsving
Sätter jag er fri
Kärleken gav mig mod att
Svabba bort skitiga avtryck
Nu doftar det ajax och jag är hel




Fri vers av Anjeska
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-13 13:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl förmedlar diktarjaget starka känslor; väl brukade metaforer där jag känner att svabbandet får mänsklig anknytning
2009-11-11

    ej medlem längre
applåderar både dikten och din ödmjuka förlåtelse
2009-10-20

  ULJO
Många starka avtryck i denna dikt, gillar den skarpt
2009-10-16

  mare VIP
Bra skrivna tankar, sista raden bra uttryckt......
2009-10-14

  Lindalou
Stark text om ett helvete många får gå igenom.
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska