Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig inkontinens

Har drabbats av själslig inkontinens
Jag droppar dikter när det trycker på
Fast det är ok läckage för det mesta
Behöver inte besöka vårdcentral för
min åkomma
Jag besöker bara poeter.se när det
trycker på och droppar en dikt




Fri vers av Anjeska
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 15:58



Bookmark and Share


    eva m h
Det är ju bara friskt! :-)
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska