Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

social varelse

och du vet
det där

det var inte menat
som något elakt

men om du vill
slå in mina öppna
sorg dörrar

så lyckades du
utan problem

ge upp mig själv
som social varelse




Fri vers av virre
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 16:33



Bookmark and Share


  Dan Isacsson
Texten känns överkomplicerad. Den är förståbar och vackert formad men vissa intentionella grammatiska val tror jag kan förvirra läsaren snarare än att läsaren funderar över den.

Huvudbudskapet går dock igenom.
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

virre