Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö det som inte blev

Tar och lämnar det osagda bakom mig
det som aldrig kom upp i ljuset

Släpper bördor tunga
som skavt min rygg och lämnat blodiga spår

Skavsår ömmande röda
så känsliga för beröring

Riv snälla inte upp mer
det svider så

Ska låta alla märken läka
tills de inte finns längre


Förstår du inte att det gör ont
när du lägger din hand på min skuldra?

Inser du inte
att din hand gör mig ont

För den liknar något
jag tyckte mig känna igen

Jag kanske borde ikläda mig patientklädsel
ogripbart i vitt

som signalerar var försiktig
hon är just nu skör

Vit bomull
tills märkena ej finns kvar




Fri vers av sirène
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 22:13



Bookmark and Share


  yoakimu
Aj, det gör ont :(. Mycket bra skrivet, känns verkligen!
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène