Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tag mig du höst



Tag mig du höst

och låt mig flyga iväg

på ett löv bort med vinden



Virvla upp och ner och lite runt runt

och sedan långt långt bort

kanske andra sidan jorden



Rena mig du höstregn

dränk mig i dina skurar

där jag kan dansa gatorna fram på våta kullerstenar



Omsvep mig i dina vindar

kyliga, äppeldoftande

och för mig i dansen tills allt lägger sig



Lägger sig i vinterns vila

täck mig med dina gnistrande snökristaller

göm mig under ditt täcke



Låt mig vila, andas ren, sval luft

tills det är dags igen

att stiga upp i ännu en vår






Fri vers av sirène
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-26 15:37



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint!
2009-09-26

  Mr Lindemann VIP
En text som förtjänas att bokmärkas
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène