Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ner i djupet igen

Hjälp
jag sjunker
dra mig upp
till högre mark

Jag orkar inte spjärna emot
tången slingrar och griper tag i mina fötter
och drar mig ner, ner
hjälp

Vill du finnas för mig
bara finnas där
stark när jag inte orkar
tålmodig när jag vill ge upp

Finns du?
min själs andra hälft
eller är det bara en utopi
fött i ett brustet hjärta

Jag ropar hjälp
är det någon som hör
finns det någon som vill
bry sig




Fri vers av sirène
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-25 16:13



Bookmark and Share


    soffran
Ler glömm inte att du har dig själv. Läk dig själv så blir kärleken starkare när du hittar den.
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène