Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar


All världens sorg samlad i en vattendroppe
som rinner nedför hennes kind
I de blöta näsdukar
finns doften av smärta
ingen annan känner


Ja det doftar sorg i Tåredalen
en doft ingen känner
utom den som varit där
ingen går där
orispad igenom


All världens värme samlad i ett leende
lyser upp ett ansikte
torkar tårar gråtna
idag och för tider sen
som fårat en jord


Med tårar man kan måla en akvarell
De säger
konstnärer är de mest sorgsna av människor




Fri vers av sirène
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 14:11



Bookmark and Share


  yoakimu
Jag gillar verkligen din språkanvändning, den är väldigt sparsmakad och ömsint. Märks tydligt i denna.
2010-09-23

  mare VIP
Bra diktade ord.....
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène