Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en löpande tik

Jag kvider

Jag lider


Outhärdligheten

Åh svimfärdigheten!


Kittlande häder

Mig sänder


Denna armhålepanik

Som en löpande tik




Fri vers av Philosophum
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum