Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde på ett oss

Jag trodde verkligen inte att du skulle säga det
även fast det var det jag var rädd för
haha, jag är så naiv
Fan nu ger jag mig
jag ger upp nu

Det är ingen idé
Gud vill inte
Han vill bara inte


Kanske kan jag kvävas
av mina egna tårar

Men det är mitt fel
jag hade bestämt mig för att inte leva i ett mellanting
Ja, jag ångrar mig.. okej?
och ja jag vet.. bättre nu än när det är försent
fast nu ÄR försent

Jag kämpade för att säga det
vet du det..
Det tog så emot när jag skulle säga
vi
eller oss
Men jag bestämde mig
för att faktiskt tro på det
Men till svar fick jag
Du och jag

Jag hatar dig så mycket
för att du fått mig att älska dig

och att vi måste fortsätta leva
våra liv
Snälla förklara vad det betyder
Definiera liv

Naiv, naiv, naiv
Du är så jävla naiv!
Hur kunde jag tro att han älskar mig
Älskar
Mig
som jag älskar honom

Du sa ju att jag bara var osäker på mig själv..

Hur kunde du säga
att du också var tvungen att göra din del
att du ville komma och hälsa på
När du såg det vi hade som en dröm
en dröm som inte går att leva i

Drömmarna rann ner
Försvann
Fan, vad jag inte saknat dig verklighet

Livet är kort, säger du
Varför vet jag då att det kommer ta sån lång tid
tills jag kan släppa dig

Innan har folk endast lyckats skrapa lite
på den hårda ytan
men med dig var jag tunn
och mjuk
fan, du levde ju i hela min insida


jag trodde på dina ord
och jag bestämde mig
för att bekräfta dem
Men
bekräftelsen kom aldrig

Du rubbade min bild
och nu kan jag inte andas

Jag kämpade för att säga
att jag var redo för dig
men de möttes av ord
som jag bestämt,
inte kunde finnas

”Vi måste leva våra egna liv
Det är sanningen”

och även om jag knappt kunde andas
lyckades jag viska fram


”Det måste inte vara sanningen..
Vi kommer väl ses igen”


men de orden krossades
emot din tystnad




Fri vers av TystnadTalar
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-14 08:45



Bookmark and Share


  Drömkram
Men tänkte först personligt mail pga min status men ångrar mig fint här för detta är alldelles för vackert att försumma. Så skrev jag där

Men ingen kommentar för just nu hittas jag under isen. Har läst din text i ett par dagar nu och det första som kommer till mig är att jag blir väldigt ledsen att det inte kunde bli som du förväntat dig. Söker kärlek egen väg i mörker blända mig ja blind. Men åhh vad dina ord är underbara,känslosamt uttryckssätt sköljer mig i vågor av känslor som känns och känns igen. Men dränk mig med dina ord, för jag älskar att svälja dem. Ja alltid, du leker stämning med ord förvandlade i din sagomun nedskrivna av trollbunden hand, men snälla håll mig fången med dina ord. Kram.
2009-10-19

  Mr Lindemann VIP
Ja, denna texten bottnar i någon slags ärlighet
En uppriktighet som skänker liv åt texten

Den lever in i mig
önskar att flera kundeta del utav den

tackar för läsningen
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar