Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får jag spruta in dig och kalla mig kär?

jag bad dig att linda in dig i mig
ville vara din drog

jag sa det aldrig till dig
men i mina tankar var jag ditt bomullstäcke

Jag minns när jag lovade dig att vi skulle resa
bort från allt vi känner till
G, jag menade det jag sa

Men jag gjorde ingenting för att visa det

bomullstäcke
bomullstäcke
i vätskan där,
han sprutade in dig och kallade sig kär

vetskapen om lyckan i annan dimension
förgör en här

glöm inte bort vem han är
G, glöm inte, snälla

När du berättade om dina framtidsplaner
borde jag har förstått
aldrig hade jag yttrat dessa ord om jag vetat
att du aldrig skulle komma tillbaka
jag ville hjälpa dig möta smärtan

du visste också vad mörkret döljer

ekot från ensamheten måste ha drivit dig
och bomullstäcket
bomullstäckets varma armar fick dig att glömma
och jag
gjorde ingenting
och nu är du
död




Fri vers av TystnadTalar
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-19 15:50



Bookmark and Share


  wildrose
vackert
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar