Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer om styrka


Vetandet om att kärleken inte fungerar får mig att älska dig ännu mer 

Känslosam ådra binder mig till kyla
Jag vill vara fri
Och inte behöva tänka på vad som är rätt för dig
Jag binder mig till mina väggar
för att orka se bortom dina
Men insidan i mitt jag ekar så att stenar rasar
Jag blir tyngre än vad jag orkar bära

Mina steg fastnar i marken
Vart vill du att jag ska gå?
Räddslan för att ådran brister
Och väggarna rasar i samman
Framför dig

Du måste se bortom dina känslor
Se hur du kastar dem i mitt ansikte
Har ingen styrka för flera slag


Din låga är varmare än solen
Och min hud smälter fast längst mitt kött
Smärtan syns inte den ekar i mina ådror
Och du förstår inte
när inga tårar kommer ut
De bränns fast i hornhinnan
Och jag kan inte längre se dig

Obefintlig kontroll ger eviga sår
Ge mig min vilja för du har gömt undan den 
Under ytan
Där jag inte längre vill vara
Jag vill vara över dig du inpullsiva

Pullsen tar dig ifrån mig
Jag drömmer om styrka




Fri vers av TystnadTalar
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-06 13:10



Bookmark and Share


  träsnidaren
Wow...vilken känsla. Vilken text. Mycket mycket bra!
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar