Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänkte på galenskap och jag tänkte på fri vilja

men ifrågasättandet borde ändå vara bevis
på att en själ existerar
och valet kanske

visar din fria vilja



dina inpulser skrämmer mig
Jag går mot ett försvinnande med dig
istället för att existera tillsammans




Men med all information som lagras
och alla tankarna och deras vägar
rör sig omkring signalsubstansernas
hem

när tar perioden slut?



Tänk om jag inte kan säga ifrån
tänk om jag blir en sån där
du vet
sån som tappar bort sig




Och val och platser beslutas
beroende på din reaktion
som med big bang skapats



tänk om det fattas signalsubstanser
och att jag inte kan bli kär
tänk om jag förlorar dig

jag begraver mitt ansikte vid din hals
här kan jag leva




människor och intressen uppvakas
lycka existerar



Jag tänkte på galenskap
och jag tänkte på fri vilja


inte nu älskling
det är bara pillret du tog
men tankarna försvinner inte va,
visst gör dom inte
eko eko eko


vilka val?




och när du sover får du besöka bevarade minnen
Här
är du


älskling, finner du trygghet
i mina armar?

Vid käkbenets kant vill jag vila mitt huvud
Andas
och känna dig



Så du och jag möter varandra
och du ser på mig och tänker
själsfrände
Jag tänker
att du och jag kanske har
samma reaktions mönster

och jag hoppas att din väg inte delar sig allt för tidigt




Fri vers av TystnadTalar
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-26 04:39



Bookmark and Share


  PPQ
vilke härlig text
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar