Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ontskönt

Det är ontskönt när själen
intar ny position
Från liggandes till upprätt
Det krävs lite övning för att
stå kvar i upprätt läge
Plötsligt ser man allt från
ett annat perspektiv
Kan fästa blicken längre
än när jag låg ner och såg
andras ben ivägen
Nu kan jag också sträcka
ner min hand och hjälpa
andra som ligger ner




Fri vers av Anjeska
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-14 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska