Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon ryter i natt

hon ryter i natt
så att vågorna väller över
hon som bor där nere
på botten av sjön
såna nätter är det inte mina fötter
som för den svarta damcykeln fram
det är de svarta tankarna
som ger bensin i tanken
nätter som den här
hon hon hon finns hos mig
och vi har aldrig ens träffats
det är löjligt, hela grejen
men hon hon hon finns där ibland
och jag blir aldrig hon hon hon
önskar att du kunde låta
sovande hundar sova
hålla min hand oftare
säga sockersöta ord oftare
för jag blir aldrig hon hon hon
såna nätter är det inte bara
sjöns demoner som ryter ifrån




Fri vers av LilyRasp
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-14 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp