Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äpplet föll från trädet

äpplet föll från trädet
hur långt är svårt att säga
och den polska mamman
kan ha skolat mig
alldeles för väl
mobbat mina tårar
för länge
lärt mig saker
som inte går att ändra
tagit med mig
till den där kyrkan för ofta
där jag fick lära mig
att knäböja
och eventuellt bli besvarad
jag väntar fortfarande på svar
väntar fortfarande
på att få känna
men jag har saker
att lära henne med
som hur desperata
kan dansa, dricka
och skrika hela natten
utan att egentligen bli hörda
för om du är desperat
mamma lilla
då kan du gå ner på knä
du kan be en bön
för att jag ska bli bättre
bli den du hellre hade velat
om du nu tror
att nån lyssnar





Fri vers av LilyRasp
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 21:00



Bookmark and Share


    sårosa
du skriver.. det räcker.. sen är det iof riktigt bra men ...
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp