Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD ÄR Lyckan för dig?

Vad är lycka för dig?


Lycka är att känna grässtrån smeka din hud
.. se daggdroppen balansera på bladen
värme i din bröst att se rofylld barn sova
att beskåda vågorna slå mot strandkanten
lukta skogsdoften som tränger in i dina näsborrar och framkallar minne.
känna harmoni och vilja att tiden stod stilla
Lyckan är att vara frisk
Lyckan är att få det privilegium att ha människor omkring dig, som du kan säga att dom är dina VÄNNER
Jag kan fortsätta i EVIGHETEN att definiera min lycka
........................Hur definierar du lycka?
............................................................ vad är lycka för dig?




Fri vers av kärleks ängel
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-14 13:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Någon att hålla
av och om...
2010-02-25

  Glensan
Härlig text men svaret är lika
många som människor på jorden
inegn lycka ser likadan ut om än
snarlika.

För mej är lycka kärlek i sin
renaste form utan svepskäl
och teater,

bara REN KÄRLEK
2010-02-06

  oMareld
Lycka för mig är att någon gång bli sedd och bli älskad för den jag är. Lycka för mig är också att bli förstådd.
Och om man ser det på ett annat sätt så är lycka för mig att vara i min älskades famn
2009-10-29

  Suzy med punkterna
Fin text.
Lycka för mig är så många små saker......och att få dela den lyckan är ovärdelig
2009-10-15

  Ronny Berk
vacker poesi som väl förklarar lyckan av harmonin, det daggfriska minnet och smekningen; barnet som sover i tillit; ja - lyckan är allt detta goda och att få dela lyckan med vänner
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel