Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att fånga en stjärna

Det finns inget

så fint som

när du

sträcker dig

mot stjärnorna

och du lyckas

fånga en!

 

 

Jag hittar

bara massa

supernovor

Kosmiska jättefisar

som försvinner

redan bara

efter en

liten stund

 

 

Jag undrar

när jag ska

få fånga en

stjärna?




Fri vers av Mikael Llewyn Novac
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-15 05:57



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Samma med mig. Fint skivet.
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam